Kom trouwen op de Utrechtse Heuvelrug!

Bruiloften

Een bruiloft die helemaal aansluit op uw wensen, midden in de prachtige natuur van Utrecht. Dat is pas genieten!

Trouwen op een prachtige locatie in de natuur. Beleef de mooiste dag van uw leven op onze unieke trouwlocatie. Alle arrangementen worden geheel op maat gemaakt, dus neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw speciale dag.

Officiële trouwlocatie in Utrecht

Brasserie de Heuvelrug is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt alle ingredienten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. De brasserie kleden we geheel volgens thema aan voor uw huwelijksceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. Ons ruime terras en de buitenbar kunnen geheel op maat worden afgestemd. Onze trouwlocatie is geschikt voor maximaal 150 gasten. 

Overnachten na de bruiloft

Na uw bruiloft is het voor uw gasten en uzelf natuurlijk ideaal als u kunt blijven overnachten. De trouwlocatie ligt op Vakantiepark De Thijmse Berg, dus blijven overnachten is geen probleem, wij denk hier graag met u over mee.

Wacht niet langer en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bruiloft via het onderstaande contactformulier.

Meer informatie

Heeft u interesse in het organiseren van een evenement in Brasserie De Heuvelrug? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.