Vergaderlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Vergaderen

Geniet van de rust, het knusse gevoel en de prachtige bosrijke omgeving. Tijdens een bedrijfsvergadering, teambuilding sessie of bedrijfsuitje is het ideaal als de omgeving rustgevend is.

Brasserie de Heuvelrug heeft een multifunctionele zaal waar u gemakkelijk en zonder zorgen een vergadering, training, teambuilding, seminar, cursus of bedrijfspresentatie geeft.

Onze vergaderarrangementen zijn inclusief gebruik van:

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Free Wifi
  • Lekkere koekjes of candybars
  • Beamer en scherm
  • Schrijfpapier en pennen
  • Flipover met stiften

Het is uiteraard mogelijk om uw vergaderarrangement uit te breiden met een volledig verzorgde lunch of een heerlijk diner. Heeft u behoefte aan een informele setting of vindt u het leuk om buiten te vergaderen? Ons overdekte terras is een ideale locatie voor een informele vergadering. 

Wilt u er in de pauze even tussenuit? Dan is het mogelijk om voor uw gasten fietsen huren of een mooie wandeling door de natuur maken. Ideaal om even nieuwe inspiratie op te doen!

Vergaderen kan tot 50 personen in theateropstelling en tot 40 personen in een U-vorm.

Vergaderen in de natuur

Uw vergadering, teambuilding sessie of bedrijfsuitje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Zoekt u iets luchtigs om tussen de serieuze gesprekken door te doen? Dan kunt u bijvoorbeeld fietsen huren bij onze receptie of op pad voor een prachtige boswandeling.

Is vergaderen in de natuur op Brasserie de Heuvelrug iets voor uw bijeenkomst? Vul het onderstaande contactformulier in en wij maken een arrangement voor u op maat!  

Meer informatie

Heeft u interesse in het organiseren van een evenement in Brasserie De Heuvelrug? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.